لیست قیمت پاور بانک سامسونگ بانک را به اسمهای مختلف صدا میکنند و میتوانیم به شارژر قابل حمل، شارژر بیسیم، دستگاه شارژ پشتیبان و موارد این چنینی اشاره کنیم. پاور بانک ها دارای اشکال و اندازههای مختلفی هستند، برخی از آنها علاوه بر شارژ الکترونیکی دستگاه شما، چند کاربر دیگر را نیز ارائه میدهند. از جمله آنها میتوانیم به پاور بانک اعتباری، پاور بانک وایرلس، پاور بانک مخصوص چراغ قوه و همچنین پاور بانک خورشیدی اشاره کنیم. پاوربانک هایی با پشتیبانی از استانداردهای Quick Charge و Power Delivery و البته توان مناسب درگاه خورجی (عموما بالای ۱۵ وات یا ۱۸ وات) در این دسته قرار میگیرند. بهترین پاوربانک کدام است؟ بهترین پاوربانک مدلی است که با گوشی هوشمند، تبلت یا هر گجت دیجیتال دیگری بیشترین سازگاری را داشته باشد.
گران بودن این اجناس در برابر خدمات و رفاهی که در اختیار مصرف کننده میگذارد، معقول و منطقی است. برندهای متفاوتی هستند که به تولید پاور بانک میپردازند که از بهترین آنها میتوان به پاور بانک سامسونگ، پاور بانک شیائومی، پاور بانک انکر و پاور بانک کینگ استار اشاره کرد. همچنین به دلیل برخورداری از ویژگیهای متنوع هر شارژ همراه، قیمت پاوربانک سیلیکون پاور نیز میتواند متفاوت باشد. در مجموع بهترین پاوربانک سیلیکون پاور به دلیل قابلیتهای بیشتری که دارد ممکن است قیمت آن نیز کمی بالاتر به نظر برسد. داتیس مارت پس از چندین سال تجربه در زمینه واردات لوازم جانبی موبایل توانسته محصولات با حاشیه سود بالا را مخصوص همکاران با قیمت مناسب و همچنین ارسال رایگان به سراسر ایران داشته باشد. از این رو پیشنهاد می شود سبد های تخفیفی، محصولات و شبکه های اجتماعی ما را به صورت روزانه دنبال کنید.
او که موسس شرکت پیسن چین است، یک تیم اعزامی به قطب جنوب برداشته و با دوربین فیلمبرداری و سایر دستگاههای خود، به این منطقه سفر کرد. او همراه با خود یک شارژر پرتابل هم بههمراه داشته و بهدلیل دمای سردی که عمر باتری تجهیزات آنها را به خطر میانداخت، مجبور شدند که از یک پاور بانک استفاده کنند. توان خروجی ارائه شده در پاور دلیوری در بازه 10 تا 100 وات قرار دارد که در هر نسل آن، فواصل شدت جریان تغییر میکند. در نهایت در نسل سوم استاندارد پاور دلیوری، تغییر ولتاژ در فواصل 20 میلیوات فراهم شد.
همچنین شیائومی، اظهار داشته است که کلمهی Mi مخفف Mobile Internet میباشد. این لوگو معانی مخفی دیگری نیز دارد که از جمله آن میتوان ماموریت غیر ممکن را نام برد که به چالش هایی که این شرکت در حال دست و پنجه نرم کردن با آنهاست، اشاره دارد.
یکی دیگر از عوامل مؤثر روی قیمت پاور بانک، پورتهای خروجی و ورودی به کار رفته روی آن است. به طور مثال روی برخی پاور بانکها فقط یک ورودی microUSB و یک یا دو پورت خروجی USB قرار دارد. برخی دیگر به جز ورودی microUSB، پورت مدرن USB Type C قرار دارد و خروجی USB Type C را هم ارائه میکنند.
وزن پاوربانک نیز تابع ظرفیت شارژر همراه و تکنولوژی باتری استفاده شده درآن می باشد در کل هر چه ظرفیت پاوربانک بالا باشد، وزن پاوربانک سنگین تر خواهد بود. البته ذکر این نکته واجب است که باتریهای لیتیوم یونی بسیار سنگین تر از باتری های پلیمری هستند پس اگر دنبال یک پاوربانک سبک یا جیبی با ظرفیت مناسب هستید حتما از شارژر همراهی استفاده کنید که از باتری های پلیمری بهره می برند. این مورد را هم در نظر داشته باشید که باتری های لیتیوم یونی زمان بیشتری انرژی را ذخیره می کند. خروجی ولتاژ و جریان پاوربانکهای هوشمند، متناسب با نیاز باتری دستگاه قابل تنظیم است و با توجه به نوع دستگاه، قادر به تأمین شدت جریان مناسب باتری است. ایمنی این پاوربانکها در سطح بالاتری نسبت به مدلهای ارزانتر خود قرار دارد. این نوع از پاوربانک، خروجی ولتاژ و جریان متناسب با باتریهای حجیم لپتاپ را در اختیار کاربر قرار میدهد.
پاور بانک بیسوس مدل PARALLEL PD یکی از انواع پاور بانک بیسوس با یک باتری لیتیوم-پلیمری با ظرفیت 2.. پاور بانک ایبیکن مدل WX010 یکی از انواع پاور بانک ایبیکن با یک باتری لیتیوم-یونی با ظرفیت 1.. پاور بانک ای دیتا مدل P20000D یکی از انواع پاور بانک ای دیتا با یک باتری لیتیوم-یونی با ظرف.. پاور بانک ای دیتا مدل P12500D یکی از انواع پاور بانک ای دیتا با یک باتری لیتیوم-یونی با ظرف.. پاور بانک اوریکو مدل X12500 یکی از انواع پاور بانک اوریکو با یک باتری لیتیوم-پلیمری با ظرفیت 1250.. پاور بانک اوریکو مدل T10000 یکی از انواع پاور بانک اوریکو با یک باتری لیتیوم-پلیمری با ظرفیت 1000..

این پاوربانک وزن نسبتا کمی نیز دارد و حمل آن با وجود باتری پر ظرفیتش آسان است. امروزه بیشتر پاوربانکها ظرفیت میلی آمپر ساعت و بالاتر دارند و به ندرت دستگاههای را پیدا کنید که ظرفیت ذخیره سازی آنها کمتر از میلی آمپر ساعت باشد. البته برای خرید پاوربانکهای که توان بالاتری دارند، باید پول بیشتری را هزینه کنید.
در کنار کیفیت بسیار بالا و به صرفه بودن محصولات شیائومی، طراحی ظاهری قوی و منحصر به فرد این محصولات نیز توجه بسیاری از سخت پسندان را به خود جلب میکند. از دیگر مزیتهای محصولات شیائومی، داشتن ویژگیهایی متفاوت از سایر محصولات برندهای دیگر است که تمام کاربران را متحیر میسازد. از بارزترین ویژگیها میتوان به حسگر اثر انگشت، پردازندههای فوق سریع، صفحه نمایش AMOLED ، تکنولوژی شارژ سریع کوآلکام و فیسلاک اشاره کرد.
تعدادی از مدلهای معرفی شده امکان شارژ لپتاپهای سازگار با پاور دلیوری رو دارن. در حال حاضر پاوربانکهایی که لپتاپهای دیگه با استانداردهای شارژ متفاوت رو شارژ میکنن خیلی کم هستن و در این مطلب به اونها نپرداختیم. داخل پاور بانکهایی که از شارژ بیسیم پشتیبانی میکنند یک سیمپیچ تعبیه شده که امواج الکترومغناطیسی تولید میکند.
شما با توجه به سلیقه، مدت زمان عدم دسترسی به برق و … میتوانید به انتخاب یک شارژر همراه خوب بپردازید. همچنین شارژر های همراه امروزی دارای قابلیت شارژ سریع هم هستند که میتواند در زمان شما بسیار صرفه جویی کنند. قابلیت مشاهده کردن ظرفیت باقیمانده شارژر همراه از طریق صفحه دیجیتال نیز امکان پذیر است. در برخی از پاور بانک ها هم از نشانگر های خاص دیگر(به عنوان مثال تعبیه کردن چراغ های کوچک) برای نشان دادن میزان شارژ باقی مانده، استفاده میشود. شما برای خرید پاور بانک شیائومی با دسته بندیهای مختلفی مواجه هستید که پر کاربردترین آنها سری Redmi است.